Офіс туризму Вінниці презентує нову «космічну» програму для дітей

У Вінниці розробили новий тематичний цикл екскурсій «Космічна мандрівка». Це подорож таємничим Всесвітом, де на дітей від 7 до 12 років чекає три години захопливих пригод. Перша екскурсія пройде 30 червня.

«Космічна мандрівка» – спільний пізнавально-розважальний проєкт Офісу туризму Вінниці, гідеси Людмили Очеретної та Вінницької міської централізованої бібліотечної системи. На маленьких учасників та учасниць чекає екскурсія проспектом Космонавтів, конкурси, фотосесія, майстер-клас із виготовлення «Космопузиків», музей іграшки, літературна полиця, бібліокінопоказ і ще багато цікавого та незвіданого.

Перша така мандрівка відбудеться 30 червня, наступна – 7 липня. Екскурсійна програма стартує від постаменту з літаком на площі Костянтина Могилка, охоплює проспект Космонавтів, а також дві бібліотеки (центральну дитячу і бібліотеку-філію №13). Таким чином малеча зможе не лише розважитися і дізнатися багато цікавого, а й скористатися нагодою та зацікавитись новою для себе літературою.

Для участі в екскурсії 30 червня потрібно заповнити гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/5FKunRe56wZ37mQNA . Максимальна кількість дітей під час екскурсії – 15. Наступні групи анонсуватимуться на сторінці Офісу туризму Вінниці у Facebook.

Вартість екскурсії – 200 грн. Для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб діє знижка 30%.

Також екскурсію «Космічна мандрівка» можна замовити як програму в рамках святкування Дня народження дитини. За деталями необхідно звертатися до Офісу туризму Вінниці за тел. 096 775 67 95 або адресою vinnytsia.tourism@gmail.com.

А для дорослих гідеса Людмила Очеретна проведе екскурсію «Вінниця: подорож у часі». Пройде вона 25 червня об 11:00. Головна історична локація Вінниці - Замкова гора, звідки відкривається неймовірна панорама. Також учасники відвідають легендарні вінницькі фортеці: острів Кемпа, Вінницький замок, Мури. А ще - вулицю, яка змінила 5 назв, і зберегла найсокровенніші таємниці історії - нині вулиця Миколи Оводова.

Вартість екскурсії - 180 грн, знижка для внутрішньо переміщених осіб - 50%. Місце початку екскурсії – Замкова гора.

Аби взяти участь в екскурсії, необхідно заповнити гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/gdFg8xk3oSd5ftLe7 .



Переглядів: 1723
Поширень: 0

Останні новини