Бійцям Нацгвардії передали автомобіль для виконання бойових завдань

Надійна, маневрена, прохідна та проста у керуванні – так вінницькі нацгвардійці оцінили можливості американського Форд Рейнджер. Авто передав Вінницький міський голова Сергій Моргунов на потреби одній з військових частині Нацгвардії.

Це універсальний автомобіль. Має високу прохідність та легко долає бездоріжжя. Це найголовніше для фронту. Відтепер Форд Рейнджер перевозитиме особовий склад, доставлятиме боєприпаси, майно, продукти на блокпости в зоні бойових дій. Військові машину оцінили. Кажуть, що авто беззаперечно стане у нагоді під час виконання бойових завдань. У разі необхідності пікап можна перетворити на бойову машину - встановити озброєння й виконувати бойові завдання.

 «Звісно, хотілося б, щоб цей автомобіль використовували в мирних цілях, а не у військових. Утім, якщо доведеться - Форд Рейнджер успішно виконає поставлені задачі на фронті. Ми вдячні міській раді за допомогу та підтримку нашої військової частини. Лише разом ми переможемо", - говорить один з заступників командира частини.



Переглядів: 1650
Поширень: 0

Останні новини