На Вінниччині за добу викрили трьох крадіїв

У Жмеринському, Могилів-Подільському та Хмільницькому районах Вінницької області правоохоронці викрили 3-х причетних до викрадення чужого майна. Один із зловмисників обікрав гараж, інший приховав забуту власником в нього бензокосу, а 26-річна дівчина викрала два телефони на території залізничного вокзалу. Їм загрожує по 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Вінниччини.

Оперативники Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліціїв ході проведення розшукових заходів встановили особу, причетну до вчинення майнового злочину.

Ним виявився 36-річний житель Калинівської територіальної громади. Чоловік з гаражного приміщення жителя села Радівка скоїв крадіжку електроінструментів. До чужого приміщення він проник, пошкодивши замок вхідних дверей.

Цього ж дня поліцейські Жмеринського районного відділу поліції розшукали 26-річну зловмисницю, місцеву жительку, яка на території залізничного вокзалу викрала два мобільні телефони в 24-річного мешканця Хмельницької області.

Крадіжку бензокоси в жителя Ямпільської територіальної громади розкрили поліцейські Відділення поліції № 1 Могилів-Подільського районного відділу поліції. До злочину виявився причетним 53-річний місцевий житель.

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин. Як з’ясувалось, садовий інвентар потерпілийзалишив у домоволодінні зловмисника. Коли він через деякий час повернувся за бензокосою, господар будинку уже встиг її заховати у сусідньому нежилому помешканні.

Крадене майно у правопорушників вилучене.

За цими фактами слідство розпочало кримінальні провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

За вчинення таких злочинів зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозри.



Переглядів: 1738
Поширень: 1

Останні новини