У Вінниці запрацювали мобільні групи, які оформляють переселенцям-пільговикам карти для безкоштовного проїзду у громадському транспорті

Пільгові категорії переселенців, серед яких пенсіонери та люди з інвалідністю можуть оформити Муніципальну картку вінничанина для безкоштовно проїзду у громадському транспорті у Прозорих офісах за адресами: вул. Брацлавська, 85, Космонавтів, 30 та Замостянська 7. Також діють мобільні групи, які відвідують місця масового проживання або перебування внутрішньо переселених осіб та допомагають охочим оформити такі картки.

Для безкоштовного проїзду громадським транспортом люди пільгових категорій мають оформити Муніципальну карту вінничанина. Раніше ми вже інформували про те, що у Прозорих офісах за адресами: Брацлавська, 85, та Космонавтів, 30 здійснюється видача Муніципальних карток вінничанина для пільгових категорій переселенців. Станом на сьогоднішній день збільшилась кількість пунктів видачі. Тепер Муніципальну картку можна також отримати на Замостянській 7.

«Також по місцю масового проживання внутрішньо переміщених осіб здійснюється робота мобільних груп. Впродовж цього тижня ми оформлюємо картки у Маріупольському центрі, з наступного – у Херсонському, а потім будемо працювати з іншими центрами масового проживання внутрішньо переміщених осіб», – каже директорка КП «Вінницякарсервіс» Катерина Бабіна.

Для оформлення Муніципальної картки з собою потрібно мати лише оригінали паспорта, ідентифікаційного коду, довідки про тимчасову реєстрацію та документу, який підтверджує пільгу (пенсійне посвідчення, довідка МСЕК тощо). Вже на місці людині зроблять фото. Як тільки картка буде готова, замовнику надійде СМС-повідомлення з адресою місця отримання картки.



Переглядів: 1531
Поширень: 1

Останні новини