Понад півтора мільярда гривень вже зібрали на онлайн-платформі UNITED24

Понад 1,5 млрд гривень на підтримку України вдалося зібрати за чотири тижні на онлайн-платформі UNITED24. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

“Дякую національній збірній України з футболу, учасникам благодійного телемарафону Save Ukraine – #StopWar, благодійного аукціону у Вашингтоні та усім тим, хто долучається до ініціативи. Кожен внесок має значення для перемоги України”, — написав Зеленський.

Зробити пожертву можна в один клік на сайті u24.gov.ua, нагадав президент.

Нагадаємо, що 17 травня президент України підписав указ про підтримку ініціативи заснування національного бренду United 24. Мета проєкту — обʼєднання зусиль міжнародних партнерів щодо підтримки України в захисті незалежності, територіальної цілісності та суверенітету, а також у повоєнному відновленні. Кабінету Міністрів України доручено забезпечити розробку концепції United 24, і запровадити "єдине вікно" для надходження коштів.

Цікаво, що український футболіст Андрій Шевченко став першим амбасадором бренду «United 24», що має на меті обʼєднання зусиль міжнародних партнерів, донорів та благодійників щодо підтримки України.



Переглядів: 1819
Поширень: 0

Останні новини