У Вінниці за два місяці роботи велопрокату велосипеди Nextbike брали в оренду понад 9100 разів

28 березня у Вінниці стартував третій сезон муніципального велопрокату спільно з компанією Nextbike. 110 велосипедів розмістили на 25 станціях. Перед запуском усі велосипеди перевірили та полагодили, а станції пройшли технічне обслуговування.

«За два місяці роботи прокату містяни брали в оренду двоколісні понад 9100 разів. Люди постійно беруть велосипеди напрокат, адже розуміють, що це мобільно та екологічно. В переважній більшості їх використовують як громадський транспорт. В середньому вінничани беруть велосипеди на 20 – 25 хвилин, аби дістатись з дому до роботи і навпаки. Також орендують велобайки для прогулянок - тоді тривалість становить годину і більше», - розповідає в.о. директора департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради Андрій Сорокін.

Із переліком усіх станцій NextBike користувачі можуть ознайомитися в мобільному додатку, в якому зазначені всі точки велопрокату по місту. Найбільш популярними, за словами Андрія Сорокіна, залишаються станції на площі Європейській, на проспекті Космонавтів та поблизу Будинку Офіцерів.

Що ж стосується ціни? Вона не змінилась - залишилась на рівні минулого року. Разова поїздка тривалістю в одну годину обійдеться в 25 гривень. Вартість місячного абонементу 250 гривень, а річний абонемент вартує 1150 гривень.

«Людям, які постійно орендують двоколісні, краще купувати річний абонемент. Крім того, абонементи компанії Nextbike дійсні не тільки у Вінниці, а й у інших містах, де є такі велопрокати. Зокрема в Одесі, Львові та навіть за кордоном», - додав Андрій Сорокін.

Важливо: у разі виявлення будь-якої технічної несправності, одразу повідомляйте оператору на “гарячу” лінію (0800 211 980) або ж на офіційну сторінку NextBike. А з виявленими дефектами двоколісний транспорт слід залишити на найближчій станції велопрокату.



Переглядів: 1356
Поширень: 0

Останні новини