Більше сотні студентів-першокурсників взяли участь у квесті "Таємниці рідного міста"

Вчора  з нагоди Всесвітнього дня турзму на Площі Європейській зібрались більше 100 студентів, аби відсвяткувати саме це свято та підтримати чудову ініціативу, а саме проведення заходу «Екскурсія для першокурсника». Вихованці школи стюардес-екскурсоводів проводили екскурсію для студентів, які приїхали на навчання, адже для більшості це нове та невідоме місто, показали визначні місця Вінниччини та ознайомили з історією міста.

Після закінчення екскурсії учасники мали можливість прийняти участь у квесті «Таємниці рідного міста». Квест допоміг узагальнити отримані знання, а учасники відправились у цікаву подорож‍, виконували різні завдання,після закінчення квесту були визначені переможці. Кожна команда та переможці у квест-екскурсії отримали дипломи та призи!

Організатори заходу: Вінницька міська рада; Відділ у справах молоді та туризму; КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання».

Також висловлюємо вдячність нашим партнерам Вінницькому торговельно-економічному коледжу Київського національного торговельно-економічному університету та Вінницькому вищому професійному училищу сфери послуг,адже їх вихованці допомагали у проведенні екскурсій.



Переглядів: 2772
Поширень: 0

Останні новини