У місто-герой Харків відправили 10 вантажівок з гуманітарною допомогою

160 тонн продуктів відправили у місто-герой Харків. Готують ще одну фуру. Про це на своїй сторінці у фейсбуці та телеграм-каналі повідомив міський голова Сергій Моргунов. Очільник міста зазначив, що громади мають підставляти плече один одному - тільки так ми пройдемо цей важкий період.

Харків продовжують обстрілювати росіяни. Чверть багатоповерхівок тут вщент зруйнована. Попри небезпеку, люди у надії поступово повертаються до рідного міста. Громада докладає усі зусилля, щоб налагодити нормальне життя за існуючих умов. І мешканцям громади надзвичайно потрібна гуманітарна підтримка.

«Для міста-мільйонника ми не вперше відправляємо продовольство. І важливо, що завжди знаходяться водії, які, незважаючи на ризики, допомагають доставити гуманітарні вантажі у зону бойових дій. Наша команда і далі буде організовувати необхідну допомогу для харків’ян,- каже Сергій Моргунов. - Громади в тилу продовжують працювати. Вдячні за це нашим незламним військовим, містам, які героїчно протистоять ворогу. Війна закінчиться нашою перемогою. А ми станемо сильнішими і згуртованішими!».



Переглядів: 1659
Поширень: 0

Останні новини