У Вінниці провели понад сотню благодійних футбольних матчів

У Вінницькій громаді продовжують проводити благодійні футбольні матчі. Спортсмени збирають кошти на підтримку військовослужбовців Збройних Сил України. Серію матчів розпочали ще у квітні за ініціативи футбольних команд, комітету по фізичній культурі і спорту міської ради та федерації футболу міста. З того часу провели більше сотні футбольних ігор. Загалом у Вінниці зібрали понад 60 тисяч гривень.

Днями у Вінниці пройшов благодійний турнір під патронатом міжнародного спортивного проєкту «MyChamp», Вінницької міської федерації футболу та комітету по фізичній культурі і спорту міської ради. Участь взяли 8 команд, які заграли матчі у двох квартетах.

«У першому квартеті вдруге поспіль сильнішими стають гравці «Орлівки», які завершили свої матчі з 100%-вим результатом. За ними розмістився ФК «ІНТЕР АТ», що виборов позицію в очному поєдинку з ФК «ЕМС-Поділля». Гравці Української Стратегії Молодь замкнули квартет. У другій четвірці команд беззаперечним лідером стали гравці ФК «Поділля-Відродження», які перемогли всіх опонентів. Друга позиція залишилася за командою переселенців, які нещодавно зіграли внічию у благодійному матчі з командою «Оріон». Третіми, з однією перемогою в активі, стали гравці ФК «Вінниця-молодіжна». Вони були сильнішими за «Bios Team», що замкнули турнірну таблицю», - зазначає директор Вінницької асоціації футзалу В’ячеслав Обезюк.

Кошти, які збирають на благодійних футбольних матчах, передають на потреби українських захисників і захисниць.

«У кожного свій фронт, і кожен на своєму місці наближає нашу перемогу. Такі матчі – це можливість поєднати здоровий спосіб життя та благодійність. Запрошуємо всіх любителів футболу повболівати за команди та підтримати фінансово наших захисників. За зібрані гроші буде придбано необхідні тактичні чи інші товари для гравців вінницьких команд, які захищають нашу країну в лавах Збройних Сил України. Разом до перемоги!» - каже голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Розклад благодійних футбольних матчів можна дивитись за посиланням: https://www.facebook.com/vinnytsiasport


Теги: футбол

Переглядів: 1779
Поширень: 0

Останні новини