Улюблений канал з новинами та розвагами

В Україні досить багато телевізійних каналів, але жоден з них не пропонує такого різноманіття, як 1+1. Телеканал з’явився ще на початку 90-х років минулого століття та одразу запам’ятався глядачеві. На 1+1 виходять:

серіали;   ранкові та розважальні шоу; інформаційні випуски новин; фільми власного виробництва; політичні ток-шоу з відомими особистостями та інше.

Інформаційна служба телеканалу вважається однією з найкращий в Україні. Щоденно виходять кілька інформаційних оглядів з підсумковим випуском новин увечері.

Причини популярності

Без перебільшення телеканал можна назвати улюбленим у мільйонів українців. Цікавляться його телепрограмами й далеко за межами країни. Переважно це вихідці з України.

Існує кілька причин популярності 1+1. Перш за все це різноманіття у телепрограмі. Незалежно від віку та уподобань кожен глядач зможе знайти цікаву програму або телефільм.

Друга причина популярності — зручна ефірна сітка. З першими променями сонця глядачів зустрічає ранково-розважальне шоу. Протягом дня можна подивитися цікаві телепрограми та серіали, увечері новини та авторські шоу.

Особлива увага до програми телеканалу спостерігається у вихідні. Протягом дня можна дивитися пізнавальні програми, фільми та мультфільми. Вечірній ефір наповнений розважальними шоу, які дивиться вся країна.  

Як дивитися 1+1 на будь-якому пристрої

За допомогою Київстар-ТБ кожен може дивитися улюблений телеканал у відмінній якості. Навіть на великому екрані сучасного телевізора трансляція дуже чітка. Одночасно можна дивитися телебачення одразу на п’ятьох пристроях.

Користувачі сервісу мають змогу не лише дивитися прямий ефір, але переглядати й трансляцію в записі. Тобто завжди можна подивитися пропущене шоу чи серію улюбленого серіалу. Зорієнтуватися у різноманітті контенту допоможе телепрограма, яка також доступна користувачам Київстар-ТБ. Кожен з користувачів отримує 30-денний випробувальний термін, щоб протестувати такий формат телебачення. Користування всіма можливостями сервісу абсолютно безплатне.


Переглядів: 3490
Поширень: 0

Останні новини