У Вінниці відбудеться лекція «Несподівана символіка української лірики» від талановитої київської мисткині Анастасії Старченко

19 травня о 16 год у Вінниці, КЦ "Галерея XXI" , вул. Архітектора Артинова, 12а співачка, музикантка та мисткиня Анастасія Старченко проведе лекцію. Слухачі зможуть познайомитись з базисом сакральної символіки українських народних пісень та навчитись розпізнавати культурні коди навіть у простих речах.

«Буде цікаво і місцями неочікувано. Вхід на лекцію безкоштовний для внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих у Вінниці. Вінничани ж можуть долучитись до лекції на умовах сплати благодійного внеску», – каже директорка КП Офіс туризму Вінниці Тетяна Маєвська.

Щоб потрапити на лекцію потрібно заповнити реєстраційну форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckdL2KfB4mX-fhPm3gBcR_oXXVY4Ls-2QMD7dV-1VspkLmwg/viewform?fbclid=IwAR3GXymG5psRo-NABZtz23OmrMUcTFcRBSDVd4EL55TCPe6S0cZ06oza8_U

Декілька фактів про Анастасію Старченко: співачка, музикант, лектор всеукраїнських та міжнародних культурно-мистецьких та просвітницьких проєктів. Випускниця кафедри фольклористики КНУ ім. Т. Шевченка.


Теги: лекції

Переглядів: 1642
Поширень: 0

Останні новини