До дистанційного навчання долучені понад 70% вінницьких учнів, а також діти-переселенці

Сьогодні новий день боротьби за нашу країну. Підприємства критичної інфраструктури продовжують працювати цілодобово, щоб вінничани стабільно отримували комунальні послуги. Підтримуємо оборону, забезпечуємо життєдіяльність міста, допомагаємо іншим. Про це у своєму телеграм-каналі та на сторінці у фейсбуці написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Очільник міста розповів, що товар у магазини Вінниці підвозять регулярно, асортимент продуктів основної групи достатній.

«Важливо, що поступово запускається малий та середній бізнес. Адже без економічного підґрунтя громада не зможе вирішувати питання, пов’язані з функціонуванням міста та соціальною сферою», - сказав Сергій Моргунов.

Також міський голова додав, що попри умови війни, триває дистанційне навчання у школах. Долучені понад 70% вінницьких учнів, у тому числі діти, які зараз перебувають за кордоном. Також займаються і більше п’ятисот школярів з родин вимушених переселенців. Чергові садочки в середньому відвідують близько сотні діток.

«Продовжуємо підтримувати зв’язки з громадами, які внаслідок рашистських атак, опинились у складному становищі. Направляємо допомогу у Київ, Харків, Миколаїв, аби підтримати мешканців. Вінничани сьогодні надзвичайно згуртовані – і разом ми робимо дуже багато. Сил нам усім! Ми вистоїмо і ми переможемо!» - наголосив Сергій Моргунов.


Теги: школярі

Переглядів: 2514
Поширень: 0

Останні новини