До уваги вінничан! У місті працює переважна більшість магазинів з продуктами харчування

У Вінницьких магазинах, де продаються продукти харчування, немає перебоїв з основними товарами. «Всі продуктові магазини, з якими ми співпрацюємо, а це 10 торгівельними мережами з понад 160 магазинами, працюють в штатному режимі. Продуктами першої необхідності вони забезпечені. Перебоїв з постачанням основних продуктів немає. Магазини працюють з 8.00 до 20.00», - каже директор департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук.

Перелік мереж, магазини яких працюють у штатному режимі:

Торговельна мережа магазинів ТМ «Україночка»; Торговельна мережа магазинів «Варшава», ТОВ «Женева Плюс»; ТОВ «АТБ-Маркет»; ТОВ «Аргон»; ТОВ «Альянс Основа», мережа магазинів «Домашній маркет»; ПМП «Вінницька автомобільна компанія», мережа продовольчих магазинів; ТОВ «Гранд ЛТД»; ТОВ «Фуззі-Фуд», мережа магазинів «Сільпо»; ТЦ «Метро Кеш енд Кері Україна»; ТОВ «СМАРТ-ТРЕНД»магазин «За Так».

Нагадаємо, що з 27 лютого до 27 березня 2022 року на території Вінницької області заборонено торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі. Відповідно до Пункту 13 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та наказу Вінницької обласної військової адміністрації.


Теги: магазини

Переглядів: 2562
Поширень: 0

Останні новини