Міська рада звернулася до вінничан з проханням не поширювати фейки

Шановні вінничани та вінничанки! Триває запекла інформаційна війна. Ми повинні протидіяти ворогу на всіх фронтах. Поки наші воїни, правоохоронці і тероборона стоять стіною проти варварів, кожен з нас може допомогти у захисті України.

Міська рада звернулася до вінничан та закликала не поширювати фейки.

«Звертаємось до всіх вінничан: не поширюйте жодної неперевіреної інформації, у якій ви не впевнені і якщо не має конкретного прізвища і контактів того, хто це повідомляє. Достовірні відомості надають лише офіційні українські та місцеві джерела. Звертаємось до адміністраторів спільнот, пабліків, груп у соцмережах - видаляйте сумнівну інформацію, якою діляться учасники. Фейки можуть бути схожі на правду. Перепощуйте лише дописи з офіційних каналів. За копіювання текстів без джерела необхідно відправляти у бан.», - дописує міська рада.

У поліції наголошують, що поширення дезінформації тягне за собою відповідальність згідно з законом. Вінничани - мудрі і виважені, фільтрують інформацію і знають, кому можна довіряти. Але просимо - максимум пильності і обережності.

Посилання на офіційні канали Вінницької міської ради: Сайт https://www.vmr.gov.ua/ Фейсбук https://www.facebook.com/Vinnytsia Телеграм https://t.me/vmroficial Вайбер https://cutt.ly/KAqqoP1



Переглядів: 2409
Поширень: 0

Останні новини