Гройсман закликав Порошенка і Зеленського перестати воювати один з одним – заради країни і українців

Лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман закликав п’ятого і шостого президентів України – Петра Порошенка і Володимира Зеленського перестати воювати один з одним – заради України, українських воїнів і простих українців. Про це він сказав в ефірі «Свободи слова Савіка Шустера».

За словами Гройсмана, сьогодні – на фоні зовнішніх і внутрішніх викликів - українці згуртувалися, армія згуртувалася, міжнародні партнери України згуртувалися!

«Конфліктність між політиками - всередині парламенту, уряду – наша головна проблема. І я хочу зробити особисте звернення до пана Порошенка і пана Зеленського. Я звертаюся до пана Порошенка: перестаньте атакувати президента Зеленського і владу. Я хочу звернутися до президента Зеленського: перестаньте переслідувати опозицію, заспокойтеся з війною на самознищення «всіх проти всіх». Зробіть це заради воїнів, заради громадян, які вимагають згуртованості і скоординованих дій. Це рецепт, який дозволить запустити спіраль сили. Згуртованість влади, сильний економічний план стабілізації і план фінансування війська – три елементи, які є планом порятунку країни», - сказав Володимир Гройсман.


Теги: політика

Переглядів: 3101
Поширень: 1

Останні новини