Де вінничани можуть отримати консультацію приватного лікаря і пройти обстеження зі знижкою?

Найкращий спосіб вберегти здоров'я — турбуватися про нього 365 днів на рік, а не лише під час хвороби. Почніть з правильного й збалансованого харчування, щодня робіть зарядку та достатньо рухайтеся, дотримуйтесь здорового способу життя.

Візьміть собі за правило щорічно проходити планові діагностичні скринінги та регулярно відвідувати стоматолога. Лікарі завжди наголошують, що профілактичні обстеження дозволяють виявити хвороби на ранніх стадіях і вчасно почати ефективне лікування.

Особливі умови отримання медичних послуг у приватних клініках і додаткові можливості для абонентів, що вже встигли підключити інтернет і кабельне телебачення у Вінниці, пропонує провайдер ЕВЕРЕСТ™. Тож сьогоднішній огляд пропозицій партнерів програми лояльності «Клуб «Еверест» присвячено рубриці «Медицина».

Знижки на консультації лікарів та обстеження

Активні учасники Програми лояльності «Клуб «Еверест» максимально користуються її перевагами та сплачують зі знижками за медичні послуги у приватних клініках або ж отримують їх безкоштовно. Такі привілеї надає картка миттєвих знижок EVERCARD і сертифікати, які можна придбати в обмін на накопичені на абонентському рахунку бонуси.

Отримати консультації досвідчених лікарів і виконати УЗД зі знижкою 50 % за сертифікатами пропонує відома в Україні мережа сучасних діагностичних центрів «НЕЙРОМЕД». З карткою EVERCARD абоненти провайдера ЕВЕРЕСТ™ сплачують за консультації профільних лікарів вінницького центру та УЗД зі знижкою 10 %.

Обмінявши бонуси на сертифікат від партнера «Клуб «Еверест», клініки «ДельтаМедик», можна пройти ендоскопічні дослідження із використанням сучасного діагностичного обладнання зі знижкою 50 %. Картка EVERCARD дає право на знижку 10 % на консультації лікарів клініки, УЗД, ФГДС без біопсії та 5 % на колоноскопію з анестезією.

Зі знижкою 30 % можуть зробити УЗД власники сертифікатів від партнера програми лояльності ЕВЕРЕСТ™, медичного центру «Med ОК». З карткою миттєвих знижок EVERCARD ультразвукова діагностика у клініці обійдеться на 5 % дешевше. На медичні послуги, зокрема консультації вузькопрофільних спеціалістів, надається знижка 10 %.

У сучасних лікувально-діагностичних закладах мережі «Інномед» відвідувачі отримують компетентні консультації лікарів і якісну діагностику. З карткою EVERCARD абоненти ЕВЕРЕСТ™ сплачують зі знижкою 10 % за прийом лікаря й УЗД та зі знижкою 5 % за лабораторні послуги.

Пропонуємо скористатися карткою EVERCARD та отримати знижку 15 % на УЗД, ЕКГ, РЕГ та ЕЕГ у медичному центрі «Євромед», який спеціалізується на лікуванні широкого спектру психоневрологічних розладів у дорослих і дітей. Картка також дає право на знижку 10 % на консультативні послуги лікарів у багатопрофільному медичному центрі «Хелс Клінік».

У медичному центрі Levanchuk.med, який надає послуги комплексного лікування захворювань шкіри, судин і лімфатичної системи, за EVERCARD надаються знижки:

- 15 % на апаратну косметологію,

- 10 %  на послуги дерматолога-косметолога,

- 5 % на послуги флеболога.

Плануєте скористатися послугами пластичного хірурга? Обміняйте бонуси на сертифікат на безкоштовну консультацію досвідченого лікаря від центру пластичної хірургії «Еталон».

Знижку 50 % на комплекс процедур власникам сертифікатів та знижку 7 % за карткою EVERCARD пропонує «Центр стопи», який проводить лікування і профілактику проблем стопи та опорно-рухового апарату.

Перевіряйте зір безкоштовно та купуйте окуляри зі знижкою

Користуйтеся EVERCARD, обмінюйте бонуси на сертифікати, щоб безкоштовно перевірити гостроту зору та придбати оправи, аксесуари, засоби догляду для лінз та окулярів зі знижкою.

Пройти безкоштовну базову діагностику зору за сертифікатом «Клубу «Еверест» запрошують салон-магазин «Оптика Nova. Медтехніка» й салон оптики BONOPTIC.

З сертифікатами можна придбати якісну оправу для окулярів від відомих і перевірених виробників зі знижкою 30 % у «Зір Оптика Медтехніка» та 50 % у «Оптика Nova. Медтехніка». Спеціалізовані салони пропонують великий асортимент засобів корекції зору, аксесуарів і медичних товарів зі знижкою 8 % та 10 % за карткою EVERCARD.

Стоматологічні послуги зі знижками для абонентів ЕВЕРЕСТ™

Професійний догляд за зубами й регулярне відвідування стоматолога — секрет білосніжної та здорової посмішки. Рекомендуємо скористатися сертифікатами від партнерів «Клубу «Еверест» та отримати якісні стоматологічні послуги зі знижкою до 50 %:

- фторування, офісне відбілювання зубів, професійна чистка ультразвуком та AIR-FLOW від клініки «Stomaline»,

- професійна чистка зубів ультразвуком та AIR-FLOW, відбілювання зубів від клініки «ЛІКОРІС»,

- професійна чистка та знижка 1000 гривень на відбілювання зубів від клініки «UV-СИСТЕМ».

Картка EVERCARD надає право на знижку 10 % на художню реставрацію зубів від стоматологічної клініки «UV-СИСТЕМ».

Дізнайтеся більше про можливості Програми лояльності та як підключити домашній Інтернет і кабельне телебачення у Вінниці на everest24.com.ua

З турботою про ваше здоров'я, інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™.

Детальніше про умови отримання знижок, використання сертифікатів — club.everest24.com.ua

Ліцензія провайдера програмної послуги НР № 00856-п від 03 серпня 2020 року, видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.


Переглядів: 3317
Поширень: 1

Останні новини