Спортсменів Пекіна-2022 запросили підписати мурал «Олімпійське перемир'я»​

Розташована в центрі всіх олімпійських сіл фреска «Олімпійське перемир’я» є символом сили спорту, який об’єднує світ у мирній конкуренції та створює можливості для діалогу та примирення. Концепція муралу Олімпійського перемир’я в Пекіні 2022 року під назвою «Світло миру» натхнена традиційними китайськими ліхтарями, що символізують світло, мир і возз’єднання.

У символічну дату китайського Нового року відбулася інавгурація Муралу під час церемонії, на якій були присутні президент МОК Томас Бах і віце-президент Пекіна 2022 Ян Шуань, а також віце-президенти МОК, члени МОК спортсменів. Комісія, а також представники Пекіна-2022 і Пекінського Олімпійського селища, інформує ggbet. Двоє лідерів першими підписали фреску. «Це справді сприятливий момент для відкриття муралу «Олімпійське перемир’я» сьогодні на китайський Новий рік», — сказав президент МОК у своїй промові. Звертаючись до спортсменів із зимових видів спорту, які змагаються на Пекіні-2022, президент Бах визнав їх послами сприяння миру та людському взаєморозумінню.

Президент МОК також звернувся до політичних лідерів, сказавши: «Сьогодні ми закликаємо всіх політичних лідерів у всьому світі дотримуватися їхньої відданості цьому Олімпійському перемир’ю».



Переглядів: 3321
Поширень: 0

Останні новини