Час потанцювати: Many Fast vol.2 збирає друзів

Два роки тому фестиваль на найбільшій критій площадці міста зібрав чимало вінничан, які отримали кілька годин сучасної популярної української музики. І ось Many Fast повертається! Те ж місце, схожий склад гостей і чудова організація масової події – і все це вже 6 жовтня (початок о 18.00) на ролердромі Мегамоллу! Збирай друзів і танцюй 5 годин поспіль!

У цей вечір на нас чекають три концерти від найбільш очікуваних українських виконавців: диско-електронний The Maneken, поп-рокові The Hardkiss та запальні і рухливі «Время и Стекло». Програму підібрано так, щоб задоволення отримали вінничани багатьох вікових груп, а ще вхід для дітей до 8 років – безкоштовний. Зараз ще  доступні квитки у фан-зоні (що обладнана 4 барами, фуд-зонами і зонами відпочинку) та на трибунах від 600 грн. до 950 грн.

До масштабної концертної події лишилось всього 12 днів! Ідея полягає в тому, щоб провести захід за участю популярних українських музикантів, що об'єднає людей різних інтересів і стане законодавцем якісного відпочинку. Восени 2016 року фестиваль ManyFest відбувся вперше і подарував чимало позитивних емоцій. Збираємось знову перед великою сценою, що вразить якісним звуком і відеорядом!

Більше про артистів. The Maneken, тобто Євген Філатов – це свіжий і сучасний потік нашої музики. Він цікавий і неординарний, його музика має відголоски диско, але у той самий час над-сучасна. Вражаюче талановитий артист – як поза сценою, так і на сцені. Ексклюзивне інтерв’ю з ним у листопаді минулого року можна прочитати тут.

The Hardkiss – гурт, який було засновано ще 2011 року Юлією Саніною та Валерієм Бебком. Свій третій студійний альбом «Залізна ластівка» музиканти презентували днями і вже готові заспівати свій хіт «Журавлі» (визнаний найкращою піснею року премією YUNA) на вінницькій сцені. На вас чекають яскраві образи музикантів і шалений драйв.

«Время и Стекло» (Надія Дорофеєва та Олексій «Позитив» Завгородній) – популярна музика, яка не може втримати самих юних від того, щоб пуститися до танцю. 6 жовтня чекайте на яскраве шоу, неймовірну енергетику і багато веселощів!


Теги: фестивалі

Переглядів: 2075
Поширень: 0

Останні новини