Реконструкція вулиці Батозької триває

Підрядники на Батозькій вже виконали більшість робіт з інженерними комунікаціями. Реконструкція вулиці триває незалежно від погодних умов.

Наразі монтують опори, контактну мережу та займаються зовнішнім освітленням. Роботи зі встановлення опор виконані на 76%. 

«Встановили 57 із 75 опор. Наступного тижня плануємо завершити монтаж опор в рамках існуючого проєкту. Також змонтували 35 світильників, їх вже підключили до мережі і протестували», - директор депаратаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк

Також він повідомив, що вже сформоване «корито» під майбутні трамвайні колії. Їх мають прокладати за технологією «оксамитового шляху».

  

«Сьогодні вже на 75% виконані земляні роботи по влаштуванню корита, постелено геотекстиль та георешітки, влаштовано також підстильний піщаний та щебеневий шар під проїзджу частину та трамвайні колії. За цією ж технологією прокладали колії на площі Гагаріна, на Замостянській і ще на Соборній. За рахунок цього під час руху трамваїв відбувається певна амортизація, зменшується вібрація, а відтак - знижується вплив на будинки, які знаходяться близько до колій, та гучність проїзду», - додає Юрій Семенюк.


Переглядів: 3244
Поширень: 3

Останні новини