Стажування медиків та розвиток побратимства: Сергій Моргунов зустрівся з Послом Ізраїлю Міхаелем Бродським

Вчора, 19 січня, міський голова Сергій Моргунов зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Міхаелем Бродським. Обговорювали стажування вінницьких медиків у ізраїльських клініках, можливість розвитку медичного туризму, активізацію зв’язків з містом-побратимом Бат-Ямом. Пан Посол зазначив, що ізраїльська сторона готова до поглиблення подальшої співпраці з Вінницею.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Надзвичайний та Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Міхаель Бродський під час розмови з міським головою зазначив, що є чимало проєктів, які можна реалізувати спільно.

«Сьогодні ізраїльські підприємці та компанії зацікавлені більш активно працювати на ринку України. Вінниця - це великий регіон, і є зацікавленість з ізраїльської сторони щодо роботи у різних напрямках медицини, наприклад, в онкології», – каже Міхаель Бродський. 

Міський голова Сергій Моргунов звернувся до Міхаеля Бродського щодо сприяння у прийнятті на стажування вінницьких медиків в ізраїльські лікарні

«Було б добре, щоб вінницькі лікарі та медичні сестри, які працюють у реанімації, екстреній медицині, змогли протягом кількох тижнів переймати досвід у ізраїльських лікарнях. Вінницькі медики вже проходили подібні стажування в Італії у госпіталі при Ватикані, і ми зрозуміли, що це дуже хороша практика, в тому числі й для зміни ставлення наших спеціалістів до організації самого процесу лікування, що важливо для надання якісної медичної послуги», – зазначив Сергій Моргунов. 

Міський голова також ознайомив поважного гостя з роботою муніципального Ситуаційного центру, при створенні якого використали і досвід Ізраїлю у формуванні безпечного міського середовища.


Переглядів: 3146
Поширень: 1

Останні новини