Компанія HEAD Group збудує у Вінниці один з найбільших своїх заводів

Компанія HEAD Group 17 січня отримала дозвіл від Державної інспекції архітектури та містобудування України на початок будівництва заводу ТОВ «Хед Вінниця» на території індустріалього парку «Вінтер Спорт». Про це повідомляє заступник міського голови Андрій Очеретний на своїй сторінці у фейсбук. 

Підготовчі роботи земельної ділянки тривали ще з травня 2021 року. Відтак, там зняли понад 100 000 м куб родючого шару ґрунту,  змонтували залізобетонні опори для прокладання кабельної лінії електропостачання, провели мережі тимчасового підключення від підстанції.

Завершення будівництва заводу та введення в експлуатацію виробничих приміщень планують на грудень 2022 року. Відповідно до проекту, будівля заводу складатиметься із виробничих та складських приміщень, адміністративно-побутового корпусу, швейного цеху. У виробничому корпусі розмістять цехи з виготовлення лиж, черевиків та кріплень, а також склади сировини та готової продукції.

Загальна площа виробничих приміщень після введення заводу в експлуатацію у 2023 р. становитиме 43 тис. кв. м. У створення виробничих, адміністративних та складських приміщень компанія планує вкласти близько 80 млн євро.

Завод буде одним з найбільших заводів компанії у світі та забезпечить роботою понад 1200 вінничан.

«Ми вкотре наголошуємо, Вінниця надійне місто-партнер з привабливим бізнес-кліматом та запрошуємо до співпраці!», - зауважує Очеретний. 


Теги: заводи

Переглядів: 4035
Поширень: 4

Останні новини