В оновленій лікарні швидкої пацієнтів харчуватимуть якісно

Оновлений харчоблок запрацює вже цьогоріч. Він обслуговуватиме не тільки лікарню швидкої допомоги, а й новий кардіоцентр, який будують на Хмельницькому шосе. Про це повідомляє міська рада.

Харчоблок першої міської лікарні збудували 1992 року, з того часу капремонтів не проводили. Тому прийняли рішення реконструювати. За минулий рік замінили покрівлю, вікна та двері, зробили утеплення. Крім того, облаштували асфальтне мощення навколо фундаменту, змонтували інженерні системи, а також пожежну сигналізацію та аварійне освітлення.

«До модернізації наших лікувальних закладів ми підходимо комплексно – необхідно забезпечити якісну медичну допомогу у поєднанні з комфортним перебуванням. Тож сучасними мають бути не тільки умови в палатах, а і підходи до харчування. Це важливо для одужання пацієнтів у стаціонарі», – каже очільник міста Сергій Моргунов.

Повністю оновили технологічне обладнання харчоблоку. Наразі його налаштовують та перевіряють. Також закуповується кухонний інвентар. Залишилось виконати ремонт підвального приміщення та благоустрій прилеглої території. Ці роботи планують завершити у першому півріччі.


Теги: лікарні

Переглядів: 2362
Поширень: 0

Останні новини