Віктор Перлов секретар постійної комісії міської ради з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг прокоментував дії хулігана, який влаштував “дрифт-шоу”на площі Ліверпуль

Вчора, на площу Ліверпуль заїхав водій BMW і влаштував “дрифт-шоу”. Це зафіксували камери Ситуаційний центр м. Вінниця. Порушнику загрожує два адміністративні протоколи.

Стосовно цього висловився Віктор Перлов депутат політичної партії “Українська стратегія Гройсмана” на своїй сторінці у фейсбук.

“Це не банальне порушення правил - це хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, ст. 296 Кримінального кодексу України. До речі, містяни написали, що до того, наш "герой" дріфтував поруч, на шкільному подвір'ї. Підготував депутатське звернення до Національна поліція України з вимогою відкрити кримінальне провадження за фактом правопорушення (хуліганство)”, - йдеться у повідомленні.

Також готується звернення до Патрульної поліції Вінницької області щодо притягнення водія до відповідальності за ст. 122 КУпАП України (створення аварійної обстановки, штраф 1445 грн).


Переглядів: 2765
Поширень: 0

Останні новини