Глина для волосся – що потрібно про це знати?

Сходити до гарного барбера і часто мити волосся це половина турбот для створення ідеальної зачіски. Вкрай важливо регулярно проводити стайлінг, створюючи при цьому стильну та класну зачіску. Для цього часто використовують різні воски, лаки та пінки. Але набагато краще буде задіяти глину для волосся. Такий засіб не так добре відомий для домашнього застосування, зате дуже популярний у професійних колах.

У чому особливість глини для стайлінгу?

Глину вже й раніше використовували для оздоровлення волосся як маску. Плюс глини для укладання в тому, що на відміну від інших засобів, волосся не зазнає шкоди. Тому що це природний продукт найвищої якості.

Якщо застосовувати таку глину, то волосся отримує насичення корисними компонентами, а також воно добре зміцнюється. При цьому головне завдання такого засобу це фіксація локонів та моделювання пасм. Як глина відрізняється за своєю консистенцією?

Воскоподібна надає блиску локонам, але вони через це виглядають трохи сальними. Така глина наноситься на довге або середнє волосся.

Тверда глина схожа на м'який пластилін. Вона чудово підходить під коротке волосся, незалежно від їх видів. Обов'язково наносити лише на сухе волосся.

Порошкоподібна глина. Вона повинна наносити в чистому вигляді без змішування з водою. При використанні можна коригувати рівень фіксації. Використовувати можна на будь-якому типі волосся, навіть на неслухняному. Крім цього локони набувають деяку матовість.

Якого ефекту можна досягти від застосування глини?

Така косметика для укладання допомагає забезпечити стійку фіксацію, тому ідеальна зачіска зберігатиметься весь день. Крім цього, отримаєте додатковий об’єм для зачіски.

Волосся отримує приголомшливу еластичність і пружність. Косметична глина допомагає також з доглядом шкіри голови. Тобто покращує стан волосся, робить його не такими проблемними.

Як правильно використовувати глину? Потрібно перед застосуванням добре вимити голову шампунем. І залишити волосся злегка вологим. У долоні берете трохи глини та розігріваєте. А наносити на волосся потрібно без поспіху та акуратними рухами. Розподіляйте обов'язково тонким шаром, щоб волосся не обтяжувалося.

Якщо правильно вибирати для себе глину для волосся, вона допоможе зробити зачіску красивіше, яскравіше і ефектніше. Щоб глина була якісно, ​​бажано вибирати її від перевірених брендів, наприклад, American Crew. Вибрати та придбати відмінну продукцію можна сміливо на сайті Barbercompany. Тут завжди найкращі умови та продукція лише найкращих компаній.


Переглядів: 2679
Поширень: 0

Останні новини