Переклад документів китайською мовою

Китайська мова належить до категорії сино-тибетської групи та включає до свого складу цілий спектр взаємозрозумілих мов. Вважається однією з найскладніших у середовищі перекладачів. Проте саме вона є найбільш поширеною не лише в Китаї, але й у всьому світі. Понад 1,3 млрд. осіб на планеті є носіями цієї мовної групи. Саме тому послуги перекладу документів китайською мовою https://translation.center/ukr/pereklad-dokumentiv-kyiv мають такий попит сьогодні.

Послуги професійного перекладача з китайської мови/китайською мовою можуть бути необхідними під час підготовки та легалізації довідок, дипломів, іншої документації для отримання візового дозволу на в’їзд на територію Китаю, о. Тайвань або Гонконгу. Не менш актуальними є запити нотаріального перекладу документації для виїзду до країни на ПМП, оформлення посвідки на постійне проживання, під час купівлі авто або нерухомості в країні, виїзду на навчання тощо.

Де замовити переклад документів китайською мовою

Наше бюро перекладів у Києві https://translation.center/ukr надає послуги професійної роботи з документацією. Ми надаємо послуги адаптованого письмового перекладу, що робить неможливими будь-які смислові спотворення. Працюємо з різними типами документів та текстів:

для сфер імміграції, еміграції або туризму: здійснюємо переклад паспортів, свідоцтв, військових квитків, водійських посвідчень, атестатів про здобуту освіту, довідок про відсутність судимості тощо; для бізнесу: допоможемо перекласти бухгалтерську та податкову документацію, фінансові звіти та витяги, договори про співпрацю, купівлю-продаж, баланси, специфікації тощо; для юриспруденції: судову документацію, нотаріальні папери, угоди та договори, установчі документи, довідки та витяги з правоохоронних органів; технічні документи: паспорти, специфікації, каталоги продукції, тендерну та патентну документацію, креслення, ТЗ, різну літературу; медичні переклади: амбулаторні карти, історії хвороб, медичні висновки, супровідні документи до фармацевтичної продукції, обладнання тощо.

Чому вам варто скористуватися послугами наших перекладачів?

Наше бюро перекладів забезпечить:

високу точність, використання грамотних формулювань, зрозумілих носію китайської мови; суворий контроль якості, що виключає будь-які помилки та неточності; суворе дотримання термінів; конфіденційність; додаткові послуги легалізації, нотаріального засвідчення за необхідності.

Для того, щоб дізнатися ціну та зробити замовлення на переклад документів китайською мовою, вам достатньо лише залишити онлайн заявку на сайті https://translation.center/ukr/pereklad-cina або звернутися до менеджерів бюро за вказаними на сторінці телефонами.


Переглядів: 2423
Поширень: 1

Останні новини