Вчителі вінницьких шкіл взяли участь у тенісному турнірі

У Вінниці проводять тенісний турнір серед вчителів вже дев'ятий рік поспіль. Ініціатори змагань - вчителі 23 школи, де турнір прходить завжди. Цьогоріч змагання тривали упродовж двох днів, 4-5 січня. Участь взяли понад 50 педагогів. Про це повідомляє міська рада.

«Якщо ти хочеш чогось навчити дітей, маєш бути зразком – це золоте правило педагога. У турнірі вчителі на власному прикладі показують дітям, що потрібно займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Участь у змаганнях взяли викладачі різних предметів. Кількість охочих позмагатися з колегами за тенісним столом щороку збільшується», - каже директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Настільний теніс тренує не лише тіло, а й мозок.

«У залі грають представники шкіл, які професійно тенісом не займаються. Це досить непроста гра, потрібно мати хорошу реакцію, бути вправним. Нам подобається збиратися ось так з колегами і брати участь у спортивному житті міста», - сказав вчитель трудового навчання школи-гімназії №30 Роман Полішвайко.

У командному заліку першими стали вчителі школи №19. Друге місце посіли педагоги школи №18, третє – школи №20.

Переможців змагань нагородили грамотами, медалями та преміями.


Довідка:
Організатори турніру - Вінницька міська організація Профспілки працівників освіти і науки, департамент освіти Вінницької міської ради та депутати Вінницької міської ради.


Переглядів: 2386
Поширень: 0

Останні новини