Напередодні Різдва до Вінниці привезли Вифлеємський вогонь Миру

В холі Вінницької міської ради поставили лампадку з Вифлеємським вогнем Миру.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Представники Національної скаутської організації «Пласт» передали лампадку з Вифлеємським вогнем Миру заступниці міського голови Галині Якубович.

 «Ми вдячні представникам організації «Пласт» за те, що вони традиційно, з року в рік, привозять  Вифлеємський вогонь до Вінниці. Кожен вінничанин може прийти і запалити свічку добра, миру, благополуччя, радості, теплоти», – каже Галина Якубович.

Голова Вінницького осередку організації «Пласт» Лілія Островська розповіла, що Вифлеємський вогонь Миру прибув до Вінниці з Києва.

 «Ми несемо Вифлеємський вогонь Миру різним релігійним громадам, громадським організаціям, установам. Всі охочі можуть запалити свою свічечку від лампадки і взяти її з собою. Не обов'язково, щоб цей вогонь горів дорогою  додому. Можна просто запалити свічку, а потім  загасити її, принести в оселю і  запалити знову. Цей вогонь можна передавати своїм друзям та рідним - від лампадки до лампадки, від серця до серця іде іскорка добра, миру і любові по Україні і по всьому світі»,– каже Лілія Островська.



Переглядів: 3865
Поширень: 0

Останні новини