Як підвищити ефективність лазерної епіляції

Незважаючи на широке поширення, багато хто досі задається питанням - наскільки ефективна лазерна епіляція? Як і у разі будь-якої косметичної процедури, є певні дії, які допоможуть зробити сеанси більш ефективними.

Скористайтеся перевагами найкращих технологій

Одна з найважливіших речей, які ви можете зробити для підвищення ефективності лазерної епіляції, - це користуватися найкращими доступними технологіями. За останні кілька років у цій галузі було досягнуто чимало успіхів. Ці удосконалення не лише підвищують ефективність, а й підвищують рівень комфорту. Нові технології допомагають максимально зберегти комфортне відчуття на шкірі, не вдаючись до використання аналгетиків або охолодних гелів. Це також може скоротити час сеансу та полегшити роботу техніка.

Зрозумійте, що вам знадобиться кілька сеансів епіляції

Одна з найпоширеніших помилок, яку роблять люди, - це те, що на першому сеансі вони думають, що про все подбають одразу. Технологія лазерної епіляції може впливати на волосся лише на ранній стадії зростання. На кожній частині вашого тіла волосяні фолікули постійно змінюються між фазою росту та фазою спокою. В результаті для кожної області потрібно кілька сеансів, незалежно від того, наскільки вона велика або мала. Це єдиний спосіб отримати бажаний ідеальний результат. Розуміючи це з самого початку, ви будете значно більше задоволені своїми результатами після кожного сеансу.

Уникайте видалення волосся з коренем за 6 тижнів до сеансу

Багато професіоналів рекомендують уникати видалення волосся з коренем щонайменше за шість тижнів до сеансу. Це означає, що вам слід уникати таких методів, як вищипування та воскова епіляція. Найкраща альтернатива - зберегти або використовувати крем для видалення волосся, який призначений тільки для видалення волосся над шкірою, та не проникає у шкіру. Це гарантує, що лазерна епіляція спрацює на всі фолікули у фазі зростання. 

Уникайте кофеїну за 24 години до сеансу

Хоча у цьому немає надзвичайної необхідності, ви можете відмовитися від кофеїну за 24 години до сеансу. Серед тих, хто проходив сеанси, є думка, що відсутність кофеїну може знизити рівень болю, а також допомогти вам розслабитись.

Якщо боляче - повідомте свого фахівця

Остання порада – завжди спілкуйтесь зі своїм технічним фахівцем упродовж усього процесу. Якщо боляче чи незручно, дайте про це знати. Вони можуть зробити кілька речей, щоб заспокоїти вашу шкіру, у тому числі знизити інтенсивність випромінювання. Крім того, спілкування протягом усього процесу гарантує, що ви та ваш спеціаліст завжди будете у контакті.

Клінічно доведено, що лазерна епіляція є одним із найефективніших доступних варіантів. Щоб ще більше покращити свої результати, дотримуйтесь цих порад наступного разу, коли ви заплануєте лазерну епіляцію з laserville.com.ua.


Переглядів: 2777
Поширень: 0

Останні новини