ОСББ подовжують ремонтувати будинки за підтримки Вінницької міської ради

ОСББ Вінницької міської територіальної громади продовжують отримувати безкоштовні капітальні ремонти одного із видів конструктивних елементів багатоквартирного будинку.

Якщо будинок уведено в експлуатацію до 1970 року - ОСББ отримує безкоштовний ремонт 2-х конструктивних елементів за рахунок коштів міського бюджету.

За адресою Городецького 2, розташований  будинок, на ремонт якого Вінницькою міською радою було виділено близько двох мільйонів гривень. Для мешканців чотирьохповерхівки відремонтували дах.

“Дах нам зробили дуже швидко. Ми навіть на таке не розраховували. Дуже дякую Департаменту житлового господарства. Адже ми ходили до них на прийом, я особисто писала, що у нас дах в жахливому стані. І вони пішли нам на зустріч”, - розповіла Галина Астаф'єва голова ОСББ по вулиці Городецького 2.

Також у будинку замінили вікна.

“У нас під'їзд взагалі був страшний. Старі вікна, з яких видувало все. Вікнам уже 85 років, як і будинку. То я вважаю, що ОСББ це дуже добре, оскільки ми самі можемо розподілити гроші”, - доповнила Галина.


Переглядів: 3141
Поширень: 0

Останні новини