Суперприз за вакцинацію знайшов свого власника

Сьогодні, у холі міськради відбулось нагородження переможців фінального розіграшу акції  “Вакцинуйся. Збережи життя”.

 Учасниками стали всі охочі жителі громади, які пройшли повний курс вакцинації від Covid-19 та зареєструвались на офіційному сайті Вінницької міської ради на сторінці «Вакцинуйся. Збережи життя» або звернулися із письмовою заявою до будь-якого відділення ЦНАП “Прозорий офіс”.

Toyota Corolla, 20 телевізорів та 20 велосипедів отримали вакциновані вінничани.

 Про це повідомляє Це Вінниця, Друже.

Ключі від головного призу отримав - Артур Смілянець.

“Мета акції “Вакцинуйся. Збережи життя” - стимулювати вінничан щеплюватися, тому що станом на сьогодні у всьому світі доведено, що без колективного імунітету нам цю пандемію не перемогти. Завдяки тому, що багато людей вакциновані - нам вдається зберігати баланс і зменшувати навантаження на лікарні”, - зауважив Сергій Моргунов.

За період акції до моменту третього (заключного) розіграшу, станом на 15 грудня 2021 року учасниками стали 28 147 осіб. Визначення переможців відбулося автоматично, шляхом жеребкування через відомий міжнародний електронний сервіс Random.org.

Кожен охочий може переглянути, як обирали переможців за посиланням. https://www.youtube.com/watch?v=ylVbgMfrtrQ&feature=emb_title 

Крім того, кожен, хто реєструвався може знайти себе у розіграші авто та дізнатись на якому він був місці за посиланням: https://www.random.org/draws/details/?draw=152374

“Коли у вересні ми розпочали цей процес пояснення вінничанам, що необхідно вакцинуватися тоді відсоток щеплених був 12% від дорослого населення. Станом на ранок 21 грудня вакцинованих 152 тисячі вінничан, це трохи більше 50% від дорослого населення. Зазначена цифра є значним досягненням. Водночас ще немає 70% для того, аби ми були впевнені, що спокійно пройдемо всі виклики, які пов’язані з ковідом.”, - додав мер міста.

 Власником головного призу став Артур Смілянець (№14143). Хлопець каже, що вважав себе невезучим і вперше виграв, ще й такий масштабний подарунок. Водійське посвідчення має, стаж водіння - чотири роки.

Останнім часом в мережі шириться інформація про те, що переможець - син судді Сьомого апеляційного суду Вінниці. Як реагує на це сам Артур й чи не думав відмовитися від подарунку?

«Я не розумію, чому потрібно відмовлятися від призу, бо стати переможцем авто міг стати хто завгодно. Я повинен відмовитися від всього, бо люди в коментарях пишуть ганебні повідомлення? Є суспільна думка і вона завжди має дві сторони. Який би не був результат всі писали б різні речі та ні до якого спільного консенсусу, з рештою, не дійшли б.», - каже переможець.


Теги: вакцина

Переглядів: 3018
Поширень: 0

Останні новини