У Вінниці зменшується кількість хворих на COVID-19

У Вінниці за минулий тиждень зафіксували 58  нових підтверджених випадків коронавірусу. У міських «ковідних» лікарнях перебуває 190 пацієнтів. У реанімаційних відділеннях – 38. Усі пацієнти киснезалежні.  

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Хвиля захворюваності на коронавірус у Вінницькій міській територіальній громаді  йде на спад. Ми вже два тижні спостерігаємо поступове зниження захворюваності,  кількість госпіталізацій теж значно зменшилась. Але важких хворих ще багато. В реанімаційних відділеннях перебуває 38 пацієнтів, всі вони не вакциновані. За минулу добу від коронавірусу померло п’ятеро людей. Нині в міських «ковідних» лікарнях знаходиться 190 пацієнтів. Незважаючи на те, що ситуація стабілізувалась, не можна нехтувати протиепідемічними правилами й рекомендаціями», - говорить директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

Щодо вакцинації, то за минулі вихідні від коронавірусу щепились 1315 вінничан. Повний курс щеплень пройшли  133791 людина, це – 44, 6 % від дорослого населення громади. Нині першою або двома дозами імунізувались 151609 (50, 5%) мешканців Вінницької міської територіальної громади.

 

Щоб отримати інформацію про роботу центрів та пунктів вакцинації Вінниці, слід перейти за посиланням https://new.vmr.gov.ua/vaktsynatsiia#3



Переглядів: 3072
Поширень: 0

Останні новини