У Вінниці визначили, хто отримає авто за вакцинацію

Фінальний етап акції «Вакцинуйся. Збережи життя» пройшов сьогодні, 17 грудня. Серед 28147 учасників визначили переможця головного призу – автомобіля Toyota Corolla. А також 20 щасливчиків, які отримають телевізори та 20 власників велосипедів.

Нагадаємо, участь у акції могли брати всі охочі мешканці Вінницької громади, які протягом вакцинальної компанії отримали повну імунізацію проти Covid-19.

Розіграш розпочався  о 12 годині. Як і у попередні два етапи, переможців автоматично визначала електронна програма. Спочатку обрали 40 учасників. Претенденти з 1 по 20 номер у списку, отримають телевізори. Ті, хто  під номерами з 21 по 40 – велосипеди.

Згідно з інформації, яку у прямому ефірі оприлюднили на вінницькому телеканалі «Віта», власником супер-призу Toyota Corolla став місцевий житель під номером №14143 Смілянець Артур Едуардович. Його, як і решту щасливчиків, які сьогодні отримали телевізори та велосипеди, спочатку перевірять на достовірність проходження повного курсу вакцинації через міський Департамент охорони здоров’я.



Переглядів: 3451
Поширень: 0

Останні новини