Фінальний розіграш акції «Вакцинуйся. Збережи життя» відбудеться 17 грудня

 Уже 17-го грудня відбудеться фінальний розіграш призів у рамках загальноміської акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Учасниками цієї акції стали всі охочі жителі громади, які пройшли повний курс вакцинації від Covid-19 та зареєструвались на сайті Вінницької міської ради на сторінці «Вакцинуйся. Збережи життя».

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Хто не встиг долучитись до акції, може до кінця дня, 15 грудня,  зареєструватись на сайті Вінницької міської ради. Також можна звернутись із письмовою заявою до «Прозорого офісу», адміністратор прийме заяву і зареєструє в акції.

«Нині до акції долучились 26905 вінничан. Спершу, 17 грудня, будуть розіграні велосипеди та  телевізори. У цьому розіграші 60 вінничан, які вже перемогли у попередніх розіграшах, участі не братимуть. Призи розіграють лише серед тих, хто ще нічого не вигравав. Визначення потенційних переможців, як і під час двох попередніх розіграшів, відбуватиметься автоматично за допомогою міжнародного електронного сервісу шляхом жеребкування. Коли система обере 40 потенційних переможців, конкурсна комісія оголосить їх прізвища і перейдемо до розіграшу суперпризу – автомобіля Toyota Corolla. Попередньо підготуємо список усіх учасників акції для завантаження в систему, а вона автоматично визначить одного переможця», – каже  заступник директора департаменту інформаційних технологій міської ради Віталій Сташко.


Теги: вакцина

Переглядів: 3699
Поширень: 2

Останні новини