Вінничан запрошують долучитися до акції «Подаруй радість»

Зовсім скоро розпочнеться пора Новорічних свят, коли кожен чекає на диво та зимову казки, особливо діти. Міська рада звертається до Всіх небайдужих з проханням долучитися до новорічної акції «Подаруй радість».


У зв’язку з подіями, що відбуваються на сході України, є сім'ї, в яких діти можуть залишитися без новорічних подарунків. 


До 17 грудня триватиме збір іграшок для дитячого садочка в Донецькій області, що розташований на прифронтовій території. Їх можна принести до центру VinSmart (вул. Соборна, 91). Потім їх передадуть до дитячого садка у Донецькій області (Ясинуватський район, с. Ласточкине).

«Під час зимових свят діти очікують на новорічну казку та  подарунки. Для того, щоб підняти настрій хлопчикам та дівчаткам, які відвідують  дитячий садочок в селі Ласточкине, що на Донеччині, відділ молодіжної політики міської ради та КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» організували благодійну акцію «Подаруй радість», – каже начальниця відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак.

До акції можуть долучитись всі охочі. 



Переглядів: 3713
Поширень: 0

Останні новини