Під Вінницею виявили нелегального алкоголю на 750 тисяч гривень

Під Вінницею у селі Якушинці, нещодавно виявили склад безакцизного алкоголю сумою на 750 тисяч гривень. Як з’ясувалося, контрабандний товар належить мешканцям Могилів-подільського району, який знаходиться на кордоні з Молдовою. Жодних документів на продукцію правопорушники надати не змогли.

 Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

“В межах розслідування кримінальних проваджень  щодо  незаконного продажу  підакцизних товарів на підставі ухвали суду поліцейські провели санкціонований обшук в  автомобілях  «ВАЗ» та  Ford Transit, а  також  гаражному приміщенні у селі Зарванці, які належать  жителям  Могилів – Подільського району віком 22 та 56 років”, - розповів керівник Вінницького районного управління поліції  Віталій Курчик.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за  ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ч.3 ст. 229 ККУ (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару). За такі злочини передбачене покарання  у вигляді штрафу  від десяти тисяч до п'ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.


Теги: кримінал

Переглядів: 3036
Поширень: 0

Останні новини