Ефективний і доступний вид реклами — неонові вивіски

Неонові вивіски в Україні – один із найкрасивіших, яскравих та оригінальних видів зовнішньої реклами. Вогники від неонових ламп – досить помітні у темну пору доби, що обов'язково приверне увагу оточуючих. Сьогодні для людей такі конструкції, як світлові короби, світлодіодні букви та вивіски, різноплановий друк, стали звичною справою. Тому неон – рішення, яке дозволить вигідно виділитися на фоні конкурентів. На сайті пропонуються варіанти, які можна розміщувати всередині приміщення або використовувати для зовнішньої установки.

Особливості та переваги неонових світлових виробів

Монтаж зовні передбачає низку позитивних моментів, через які клієнти вибирають саме такий вид реклами:

Інтенсивне свічення, яке помітне навіть вдень. Рівномірність та яскравість підсвітки, що виключає розриви та затемнення. Великий спектр кольорів – близько 70 відтінків. Дозволяється створювати об'ємне світіння та складні форми. Розширені можливості управління світлом. Низьке споживання енергії. Виготовлена ​​з неону вивіска здатна прослужити близько 10-15 років.

Виробництво передбачає використання також інших матеріалів. Представлена ​​рекламна продукція може застосовуватися як самостійний елемент або частина складної конструкції. Управління неоновим світлом доступне за допомогою програмованих контролерів:

Зміна яскравості свічення регулюванням сили струму. Встановлення серій включення-вимкнення. Формування переливів у різних елементах.

Подібні рішення – довговічні, стильні, енергоекономічні порівняно з люмінесцентними та лампами розжарювання. Вони стійко переносять перепади температури, тому часто експлуатуються у вуличних умовах. З їхньою допомогою можна створити певну атмосферу всередині приміщення.

Як вибрати і що впливає на вартість

Якщо стоїть задача – підкреслити незвичайний стиль, елегантність та високий рівень якості, то рекомендується звернути увагу на вироби відкритого типу. Товари такого плану ідеально підходять для розважальних та ігрових закладів, цікавого оформлення інтер'єрів. Якщо ви віддаєте перевагу офіційному та стриманому дизайну, тоді оптимальний варіант – конструкції закритого типу.

На неонові вивіски ціна відрізняється залежно від проекту та його деталей. На остаточну вартість впливає багато факторів. Серед основних можна виділити рівень складності, розмір неонових елементів та їх кількість, форма, тип світла, основа та її розміри, складність установки тощо. Саме тому варто проконсультуватися з менеджером компанії, який на основі ваших побажань та дизайн-макета надасть точний прайс.


Переглядів: 3423
Поширень: 7

Останні новини