Капсульну колекцію BEZBRENDU презентували у Вінниці

Ураїнський виробник одягу BEZBRENDU провів показ капсульної колекції одягу вчора, четвертого листопада, в ресторані AURA. Це був перший захід такого формату, втім організатори зазначають, що не останній. Подія була свого роду викликом, адже підготувати все потрібно було за тиждень. 

Про це повідомляє "Це Вінниця, Друже!".
 

"Я вирішив трохи прикрасити життя працівникам нашого креативного відділу й дав завдання організувати показ, зібрати речі, придумати, які вони мають бути, пошити, знайти людей, замовити локацію, музику...Загалом зробити все за тиждень і сказати мені скільки це коштує. Основне завдання, щоб це транслювалося онлайн на наші інстаграм-магазини.", - коментує один із співвласників BEZBRENDU Ярослав Смаль.


До того ж, після показу глядачі мали можливість виграти подарункові сертифікати на суму 500 гривень. Завдань було декілька: придумати ще один ймовірний слоган для компанії, назву для наступної жіночої, чоловічої та дитячої колекцій одягу.  

Наприкінці заходу Ярослав Смаль доручив своїй команді ще кілька завданнь. Відтак, наступний показ має відбутися на Говерлі. Будуть також батли та виїзди за кордон.

Довідка:
BEZBRENDU - український бренд одягу, який об'єднав в собі лаконічний і зручний дизайн. Сучасний дизайн і особлива увага до деталей - головна відмінність бренду. Кожна модель детально опрацьована до дрібниць. Наявність власного виробництва дозволяє бути гнучкими в роботі і втілювати будь-які ідеї в життя.


Теги: бренд

Переглядів: 3072
Поширень: 0

Останні новини