У Липовецькому магазині організували пункт підкупу виборців

Сьогодні, 29-го жовтня, до поліції надійшло повідомлення про роздавання грошей представниками одного з кандидатів на голову місцевої територіальної громади.


Про це повідомляє ГУНП у Вінницькій області.


У місцевому магазині видачу грошей організувала депутатка Липовецької міської ради від партії “Європейська Солідарність” представленої на місцевих виборах, в користь Василя Авраменка. Роздавали по 250 гривень.

Усі обставини події з’ясовуються в межах відкритого 11 жовтня слідчим управлінням поліції кримінального провадження за ч. 4 ст. 160 КК України (Підкуп виборця, учасника референдуму, члена виборчої комісії або комісії з референдуму).



"Кримінальне провадження розпочато на підставі отриманої інформації про те, що невідомі особи за попередньою змовою впродовж вересня цього року здійснювали надання виборцям неправомірної вигоди, що супроводжувалось передвиборною агітацією, згадуванням імені одного із кандидатів на посаду Липовецького міського голови та назви політичної партії, яка висунула кандидата на місцевих виборах. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років. Розслідування триває."

- повідомляють у поліції.


Теги: кримінал

Переглядів: 2720
Поширень: 0

Останні новини