Для вінничан з'явився новий застосунок «Vinnytsia Transport»

Для вінничан розробили мобільний додаток «Vinnytsia Transport», який дозволяє відстежувати рух громадського транспорту в режимі реального часу за допомогою мобільного телефону.


Про це повідомляє Вінницька міська рада.


«Обравши на мапі зупинку, користувач бачить повний перелік номерів бортів громадського транспорту, які курсують через неї та час прибуття, – каже директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна. – Для зручності користування додано можливість обирати «улюблені» зупинки, тобто, ті, через які користувач постійно прокладає свій маршрут – такий функціонал дозволяє пришвидшити пошук».


Інформація в додатку дублюватиметься з даними інформаційних табло, які знаходяться на зупинках. У комунальному підприємстві «Вінницякартсервіс» містян просять звернути увагу на те, що табло все ще працює в тестовому режимі й інформація постійно коригується, як й інформація щодо руху маршрутних таксі у додатку «Vinnytsia Transport». Якщо з'являється невідповідність у розкладі руху чи інші неточності, про це варто повідомляти за номером: 0634825694.


Наразі завантажити додаток можуть лише власники смартфонів з операційною системою Android. Невдовзі скористатися застосунком зможуть і власники телефонів Apple.
Завантажити додаток можна за посиланням: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.com.navisoft.vinnycia



Переглядів: 4304
Поширень: 5

Останні новини