Перманентне випрямлення волосся: все, що вам потрібно знати

В даний час деякі люди відмовляються від повсякденної зачіски і вважають за краще постійно випрямляти волосся. Така зачіска не тільки проста в догляді, але і виглядає неймовірно стильно. Але залишається невирішеним питання, чи безпечний цей процес або супроводжується безліччю побічних ефектів. Важливу роль, звiсно, відіграє інструмент, за допомогою якого волосся вирівнюється. Одні з найкращих приладів Ровента можна знацти за посиланням https://www.rowenta.ua/ДОГЛЯД-ЗА-ВОЛОССЯМ/Вирівнювачі/c/straighteners. Це офіційний представник Rowenta в Україні. На сайті є перелік офіційних дистриб'юторів, у яких можна також замовити продукцію з гарантією на ремонт і обмін за європейськими стандартами.

Чи безпечно постійне випрямлення волосся? 

Так. Але це також залежить від продуктів, які ви використовуєте. Процес включає нанесення хімічного розчину, який впливає на білки волосся і змінює їх структуру. При неправильному використанні цей розчин може серйозно пошкодити ваше волосся. Примітка. В якості запобіжного заходу вагітним жінкам і молодим мамам не рекомендується постійно випрямляти волосся. 

Чи знаєте ви, що є можливість назавжди випрямити волосся декількома способами? 

Є декілька основних методів назавжди випрямити волосся. 

Поновлення зв'язку волосся 

Ця форма постійного випрямлення волосся змінює форму пасом, розслабляючи, розриваючи і змінюючи їх. Цей процес займає від 3 до 8 годин, в залежності від довжини ваших локонів. 

Процедура 

    Стиліст промиє ваше волосся шампунем і розділить на пасма.  На волосся наносять товстий шар релаксанта і закріплюють його за допомогою тонкої пластикової дошки. Релаксант залишають на волоссі на 30-45 хвилин.  Ваші локони обробляють парою від 10 до 40 хвилин, в залежності від їх структури і типу завитків. Потім стиліст змиває релаксант і глибоко кондиціонує ваше волосся, щоб підвищити вологість.  На пасма наноситься кератиновий лосьйон, і особлива увага приділяється тому, щоб він добре просочився.  Через 30 хвилин стиліст вимиє ваше волосся холодною водою.  Нарешті, ваше волосся будуть висушувати феном і остаточно випрямляти прасочкою. 

Японське термічне відновлення 

В японському методі випрямлення волосся використовуються тепло і хімічні розчини для зміни форми завитків. 

Процедура 

    Стиліст вимиє волосся і розділяє його на пасма.  На кожне пасмо наносять хімічний розчин і залишать на 30-45 хвилин. Цей розчин руйнує білкові зв'язку і відновлює природну структуру вашого волосся.  Стиліст змиває розчин холодною водою і вимиває волосся шампунем.  Протягом деякого часу ваше волосся будуть піддаватися впливу тепла, поки воно не стане випрямлятись.  Стиліст нанесе на ваше волосся інший хімічну засіб, щоб воно зберегло свою нову форму.  Через три дні вам доведеться повторити процес, щоб закріпити результат назавжди.

Переглядів: 4341
Поширень: 2

Останні новини