Менш ніж за тиждень розіграють перші призи серед учасників акції “Вакцинуйся. Збережи життя”

Уже менш ніж за тиждень, 19 жовтня, вінничани, які взяли участь в акції «Вакцинуйся. Збережи життя», матимуть змогу отримати перші 30 призів (15 велосипедів та 15 телевізорів). 

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Стати учасником акції можуть усі охочі вінничани, які пройшли повний курс вакцинації від Covid-19 та зареєструвались на сайті Вінницької міської ради на сторінці «Вакцинуйся. Збережи життя». Реєстрація учасників для першого розіграшу триватиме до 17 жовтня. 

Розіграші призів проводитимуться тричі: 19 жовтня, 15 листопада та 17 грудня. Під час першого та другого розіграшів буде розіграно по 15 телевізорів та 15 велосипедів. А у третьому розіграють – 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

Щоб все було прозоро, розіграш транслюватимуть в мережі інтернет наживо – усі охочі зможуть подивитись прямий ефір на сторінках Вінницької міської ради та телеканалу «ВІТА» в мережі Фейсбук. 

«Переможців акції ми будемо визначати за допомогою електронного сервісу, а саме шляхом вибору випадкових номерів учасників серед тих, хто зареєструвався в акції. Після чого конкурсна комісія перевірить тих учасників, чиї номери «випадуть», на відповідність встановленим вимогам акції. І далі уже оголосить перелік переможців. Якщо будуть виявленні невідповідності переможця умовам конкурсу, то на наступному розіграші виберуть  наступного переможця за допомогою електронного сервісу»

- каже директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир Романенко.

Вінничани, які не виграли у першому розіграші, з акції не вибувають, а автоматично стають учасниками наступних розіграшів. А от ті містяни, які  отримали призи, не зможуть взяти участь в наступних розіграшах.

Розіграші призів будуть проводити тричі: 
Акція триватиме до кінця року. Для участі в акції необхідно перейти за посиланням https://new.vmr.gov.ua/aktsiia-vaktsynuisia-zberezhy-zhyttia та заповнити  реєстраційну форму. Розіграші призів будуть проводитися тричі.


Теги: вакцина

Переглядів: 3136
Поширень: 0

Останні новини