В межах 13-го туру вінницькі футболісти поступилися галицьким

Матч 13-го туру другої ліги чемпіонату України з футболу між галицькими «Карпатами» і вінницькою «Нивою» пройшов 10 жовтня. 

Про це повідомила прес служба “Ниви”.

На футбольному полі зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. Вінничани посідали 7-ме місце, маючи в своєму активі 18 очок, а галичани відставали на чотири бали. Гра проходила у Бурштині, бо стадіон у Галичі зараз реконструюють.

Перший тайм проходив на зустрічних курсах. Рахунок на 37-й хвилині відкрили господарі поля. Головою із близької відстані влучно пробив  Богдан Мордас. Але “Нива” не забарилася з відповіддю й вже через хвилину гол забив Ігор Маляренко. З рахунком 1:1 команди пішли в роздягальню.

Після перерви «Нива» переважно діяла «першим номером». Господарів одного разу врятувала штанга, а другого – зафіксований офсайд. 

На 59-й хвилині Богдан Мордас після контратаки увірвався в карний майданчик «Ниви» і оформив дубль. Та нивівці знову досить швидко, зусиллями Антона Брижчука, відігралася. 

На останній хвилині “Карпати” провели швидку контратаку, після якої Ікер Скотто реалізував вихід сам-на-сам із Максимом Гурідовим. 3:2 – «холодний душ» для «Ниви».

В наступному турі наша команда зіграє проти одного із лідерів групи «А» ЛНЗ. Гра пройде 16 жовтня в Черкасах.
 


Теги: Нива

Переглядів: 2765
Поширень: 0

Останні новини