Група фінансових компаній Експрес Кредит Юніон запрошує вінничан відвідати нове відділення по вулиці Архітектора Артинова

Експрес Кредит Юніон, група фінансових компаній, яка динамічно розвивається та вже зміцнила свої позиції в західноукраїнському регіоні, запрошує вінничан відвідати нове відділення, яке знаходиться за адресою – вул. Артинова, 29

Відтепер у Вінниці, в центральній частині України, можна скористатись послугами компанії – розмістити депозит під вигідні відсоткові ставки або ж взяти кредит під заставу золота.

У відділені кожен клієнт може розраховувати на індивідуальний підхід та якісне обслуговування, оскільки компанія змогла принести в фінансову систему України якісно новий сервіс і стати надійним партнером для кожного клієнта.

Відсоткові ставки по депозитах спеціально розраховані для отримання максимального та надійного прибутку, а для клієнтів поважного віку діє ще додатковий бонус до депозиту +0,5 відсотка до будь-якої відсоткової ставки. Мінімальна сума вкладу депозиту становить всього 500 гривень, а мінімальна сума поповнення – 100 гривень. Одна з найвигідніших пропозицій – це ставка депозиту на 13 місяців під 18 % річних.

Якщо потрібні гроші, то Експрес Кредит Юніон завжди надасть вигідні кредити за найнижчими відсотковими ставками в сегменті – від 0,24% в день.

За роки свого існування, Експрес Кредит Юніон здобула репутацію стабільної фінансової установи. Професіоналізм працівників, довіра та позитивні відгуки клієнтів, неухильне виконання своїх зобов’язань – це основа діяльності компанії.

Завітайте у відділення, скористайтесь послугами Експрес Кредит Юніон та переконайтесь в правильності свого рішення! За більш детальною інформацією звертайтесь на гарячу лінію компанії 0 800 750 990, а також на сайт www.ecu.ua.


Переглядів: 5569
Поширень: 0

Останні новини