Мистецький простір відтепер мають учні школи №12

Багатофункціональну мистецьку студію “Sтудія - ART” створили у школі №12. Відтепер школярі можуть грати там на гітарі, слухати музику, та навіть записати свій трек або зняти відеокліп.

Про це повідомила Вінницька міська рада.

Створити таку студію вирішили учні цього закладу Максим Джус та Катерина Пишна. Вони подали свою ідею на міський конкурс «Бюджет шкільних проєктів». Під час голосування від координаційної ради вона набрала 18,50 балів. Це черговий великий проєкт-переможець, який вже реалізували в цьому році.  

Приміщення, де розмістилась багатофункціональна мистецька студія, відремонтували, туди придбали проєктор, демонстраційний екран, ноутбук, професійний фотоапарат, мікрофон для звукозапису, гітару, цифрове піаніно, меблі та інший необхідний інвентар. 

«Ідея переобладнати  звичайний кабінет музики у багатофункціональну мистецьку студію  з сучасним інтер’єром та обладнанням була у дітей  давно.  Участь у конкурсі «Бюджет шкільних проєктів» дала їм шанс втілити бажане в реальність. Проєкт є великим, тому на його реалізацію було закладено триста тисяч гривень бюджетних коштів та 39100 грн співфінансування інших джерел. Ми з нетерпінням чекаємо креативних ідей наших учнів, щоб знову мати можливість взяти участь у цьому конкурсі, адже завдяки йому мрії учнів стають реальністю»

- розповіла заступниця директора з виховної роботи ЗШ №12 Анна Пелипчук. 



Переглядів: 3431
Поширень: 0

Останні новини