Вінничан запрошують дослідити притоку Південного Бугу

Урбан-експедиція малою річкою в районі вулиці Князів Коріатовичів відбудеться третього жовтня у Вінниці.


Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Мета експедиції - дослідження струмка, що є притокою Південного Бугу.
Результати дослідження будуть зафіксовані на мапі, яку потім презентують містянам на загал. 

Збір та початок екскурсії о 14:00 біля центрального входу у ТЦ що за адресою Пирогова, 39. Кількість дослідників обмежена, тому для участі необхідно зареєструватись за посиланням - https://cutt.ly/SEY1zFl та отримати підтвердження на електронну пошту.

Активні дослідження вінницьких малих річок почалося влітку, вони  відбуваються в рамках проєкту «Малі річки Вінниці» - https://www.facebook.com/SmallRiversVinnytsia.

«Влітку ми почали знайомити вінничан з потенціалом малих річок міста на прикладі Дьогтянця та Дьогтянчика. Нас приємно здивував високий рівень включеності та зацікавленості мешканців до цієї теми. При роботі з малими річками міста, для нас важливо знайомити мешканців з їх околицями, аби проаналізувати поточний стан територій та їх потенційну роль у міському житті, тож ми продовжуємо показувати "невидимі природні оази" Вінниці і рушаємо в експедицію струмком, який поки не має назви»

- зазначила координаторка проєкту щодо малих річок Вінниці, керівниця відділу інфраструктурних проектів КП «Інститут розвитку міст» Янна Чайковська.

Про те, що необхідно взяти до уваги перед експедицією, можна прочитати за посиланням- https://cutt.ly/EEY5Raf



Переглядів: 2833
Поширень: 0

Останні новини