Кращі телефони Samsung 2021

Samsung славиться своїми флагманськими телефонами, які є одними з найкращих телефонів. Нові Samsung Galaxy S21 і Galaxy S21 Ultra - приголомшливі смартфони, оснащені передовими технологіями. Інтернет магазин самсунг пропонує багато цікавих девайсів, які пасуватимуть до цих смартфонів. Але в той час як більш скромні телефони не приваблюють стільки блогерів, існує безліч моделей середнього класу, які з такою ж вірогідністю будуть хвилювати і радувати вас за набагато менші гроші.

Незалежно від того, який смартфон вам потрібен, майже напевно є Samsung, який ідеально підходить для всіх ваших потреб - навіть якщо ви не хочете витрачати багато грошей. Samsung не просто виробляє одні з кращих телефонів високого класу. Він також робить одні з кращих телефонів Android в будь-якій ціновій категорії. 

Цьогорічні новинки

Існує так багато відмінних телефонів Samsung. Навіть якщо ви вирішили, що вас цікавить тільки цей бренд, вибір між кращими телефонами Samsung може бути не простим. 

Цього року виробник випустив на ринок:

флагманську лінійку Samsung Galaxy S21, складаний Samsung Galaxy Z Flip 3, Samsung Galaxy S21 FE.

Корпорація швидше за все, скоро підкорить серця поціновувачів бренду, і тоді, перш ніж ви про це дізнається, в 2022 році ми побачимо лінійку Samsung Galaxy S22. 

На що звертати увагу при купівлі

При купівлі будь-якого телефону варто враховувати не тільки ціну, але і розмір екрану - чи хочете ви великий імерсивні дисплей або маленький, яким простіше користуватися однією рукою? Час автономної роботи також є ключовим фактором для багатьох людей, оскільки ви, ймовірно, не хочете, щоб заряд батареї скінчився до кінця дня. 

Потім подумайте, що ще важливо для вас, від фотографії до чистої енергії. Якщо ви не плануєте робити багато знімків або займатися чимось більшим, ніж просто користуватися соціальними мережами, можливо, вам не доведеться витрачатися на дороговартісні варіанти які пропонують максимальну комплектацію. 

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra - кращий флагман преміум-класу від Samsung на 2021 рік. Вперше Samsung запропонувала підтримку S Pen на телефоні S-діапазону, а це означає, що ви можете додатково отримати кращу функцію лінійки Galaxy Note. 

Але, навіть не враховуючи цю функцію, флагман, дійсно вартий уваги, він приголомшливий. Телефон, з чудовою камерою з чотирма об'єктивами, можливістю 10-кратного оптичного зуму. Фактично, його можна назвати кращим зумом камери серед всіх доступних на ринку телефонів Android.


Переглядів: 4400
Поширень: 3

Останні новини