Найкращі караоке-бари у Вінниці

Найкращі караоке-бари у Вінниці: де насолодитись співом у компанії друзів

Вінничани полюбляють проводити час після роботи та святкувати особливі події в караоке. У наступній добірці — місцеві заклади, де можна відпочити у приємних умовах, смачно поїсти та спробувати коктейлі та, головне, заспівати улюблених пісень.

Люди Fusion Place

В ресторанно-розважальному комплексі, що розташований на території ТРЦ «Мега Молл», є окремий зал караоке із професійним музичним обладнанням. Він сусідить з лаунж-кафе з великим баром та м'якими диванами, кальянним залом, 20 доріжками для боулінгу, більярдом та дитячими зонами.

Заклад регулярно організує тематичні вечірки, виступи популярних музикантів і шоу-програми. Шеф-кухар за авторськими рецептами готує знані страви європейської, італійської та японської кухні, включно з запеченим на хоспері м'ясом, піцою з різними видами начинки, ролами та фірмовими десертами. Пропонується великий вибір напоїв: від кавових міксів та чаю матча до вин та міцного алкоголю.

RICH Ресторан & Караоке

Особливість ресторану — затишний інтер'єр в теплих кольорах, зручні крісла та дивани з оксамитовим оздобленням та велика кількість справжнього дерева. Можна розпочати свій відпочинок з вечері у просторому головному залі з панорамними вікнами та продовжити його в кімнаті караоке, що обладнана сучасною караоке-системою та ретро-мікрофоном зі стійкою.

В меню представлені страви з різних країн світу: від тонкої італійської піци та бургерів до мексиканської кухні. Ресторан готує м'ясні та рибні страви на відкритому вогні, супи, салати, гарніри, аперитиви та десерти. До них можна за доступними цінами замовити різні алкогольні та безалкогольні напої, зокрема оригінальні коктейлі.

AURA

AURA — ще один мультифункціональний вінницький заклад, який поєднує одразу декілька зон відпочинку. Великий лаунж-простір із вікнами від підлоги до стелі надвечір перетворюється на нічний клуб з розважальною програмою, а в окремому холі з караоке-системою можна співати улюблені пісні. Все облаштовано у стилі модерн з використанням сучасних шкіряних меблів, деревини та металу, незвичних ламп та декору. Вхід до караоке платний, але регулярно діють акції, за якими дівчата проходять безкоштовно.

Ресторан має повноцінне меню з закусок, салатів, гарнірів, перших страв, хосперу, ролів, бургерів та десертів. Серед особливих страв в AURA подають фірмовий наваристий борщ у хлібному горщику.

Шоколад

Караоке-клуб та кальянна — один з небагатьох закладів, що працюють до світанку: графік роботи «Шоколаду» — з 18:00 до 06:00. До того ж місце відрізняється великим караоке-залом зі сценою та танцмайданчиком, розрахованим на 100 персон. Також є ВІП-кімната та літня тераса.

Клуб обладнаний караоке-системою від бренда Studio Evolution та дає відвідувачам змогу заспівати з професійними бек-вокалістами. В меню наявні різні види брускет, сирних тарілок, пасти, піци, основних страв та ролів. Є спеціальні пропозиції на компанію.

Beer & Blues Art Pub

Це місце поєднує ресторан, маленьку власну пивоварню з пабом, кілька концертних залів та зал караоке. Співають у Beer & Blues Art Pub щодня з 21:00 до 2:00, ба більше, з четверга по неділю відбуваються виступи популярних груп, а також до закладу можна завітати на трансляцію спортивних подій. Тож караоке тут можна поєднати з іншими розвагами.

Заклад пропонує власні сорти пива та коктейльну карту, японську кухню та хоспер-меню з великим асортиментом м'ясних страв. Відвідувачі можуть скуштувати як свіжі сашимі з лосося, так і закарпатський бограч з яловичиною та беконом. До того ж щотижнево проводяться акції: пивний безліміт та знижки на коктейлі, все меню чи рибні страви й суші.

Домашнє караоке

Також є варіант замість відвідин караоке купити власне обладнання для співу й у будь-який час організовувати веселі вечірки з друзями. До того ж сучасні караоке-пристрої для дому продаються за набагато нижчою ціною, ніж прилади для клубів, але також забезпечують професійний рівень розваги. Вони пропонують концертну якість звуку, величезний каталог мінусів та набір налаштувань вокалу. Як от, наприклад, преміальна домашня караоке-система EVOBOX від виробника Studio Evolution.

Каталог пісень. У вартість EVOBOX входить база з 2100 ліцензійних фонограм, а в ціну EVOBOX Plus — 41 000 мінусів у супроводі оригінальних відеокліпів до деяких пісень. Окрім того, можна в загальному онлайн-каталозі з більш ніж 80 000 треків караоке купити будь-які додаткові композиції.

Комплект. Караоке-система укомплектована великим пультом керування та необхідними дротами. На офіційному сайті компанії можна замовити її як окремо, так і в комплекті з двома мікрофонами, стереосистемою або саундбаром.

Ось відео розпакування EVOBOX:

Під’єднання. Обладнання має по парі аудіовходів та виходів, пару роз'ємів USB та порт HDMI 2.0, тобто підтримує відтворення кліпів караоке в 4К. Також є вбудований дводіапазонний Wi-Fi-модуль. І з найнезвичнішого — можлива інтеграція EVOBOX в систему Smart Home.

Професійні налаштування. Можна зробити своє виконання улюблених пісень ідеальним завдяки эквалайзеру, налаштуванням темпу й тону фонограми, а також вокальним ефектам. Один з них, LiveFX, за допомогою оплесків та імітації голосів натовпу, що підспівує, створює атмосферу справжнього концерту. Крім того, можна шукати бажані мінуси навіть за окремими словами з тексту й робити запис своїх виступів та ділитися ними в соцмережах.

Мати свою професійну караоке-систему вдома вигідно тим, що немає жодних обмежень у виборі пісень, не треба чекати свою чергу та можна співати весь вечір. Проте немає різниці: відвідати заклад караоке, купити власне обладнання. Головне — знайти можливість провести час із мікрофоном, бо караоке покращує настрій, позитивно впливає на здоров'я та зближує рідних та друзів.


Переглядів: 2472
Поширень: 1

Останні новини