ЕВЕРЕСТ™ вручив подарунки переможцям мегарозіграшу серпня

Доки ви роздумуєте, якого провайдера Інтернету і кабельного телебачення обрати, абоненти ЕВЕРЕСТ™ отримують цінні подарунки. 7 і 8 вересня чергові переможці щомісячного мегарозіграшу призів від ЕВЕРЕСТ™ отримали свій виграш. Вручення подарунків відбулося в інфоцентрі компанії, який розташований у ТРК «Магігранд». Щиро вітаємо переможців!

Як взяти участь у розіграші

За час роботи «Клубу «Еверест» переможцями розіграшів цінних подарунків стали тисячі вінничан. Щоб отримати побутову техніку, електроніку та мобільні аксесуари, товари для дому і краси, учасникам мегарозіграшу потрібно виконати прості умови:

бути постійними абонентами провайдера швидкісного домашнього Інтернету і кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™,

зареєструватися у програмі лояльності «Клуб «Еверест»,

мати на особистому рахунку бонусні бали — щомісяця 20% від списаної оплати за послуги автоматично повертаються абоненту у вигляді бонусів, щороку за абонентський стаж нараховуються додаткові бонуси,

обрати на на сайті «Клубу «Еверест» призи, обміняти бонуси на участь у мегарозіграші та слідкувати за результатами.

Не зволікайте, беріть участь у вересневому мегарозіграші — 30 корисних подарунків вже чекають на нових власників. (Під призом розуміється його придбання за 1 грн). Про умови участі, вартість і спосіб отримання виграних подарунків: club.everest24.com.ua.

«Клуб «Еверест» — бонуси і вигода

Програма лояльності «Клуб «Еверест» багатогранна й різноманітна. Вона відкриває для учасників цікаві та вигідні можливості. Обміняти накопичені на рахунку бонуси можна на понад 130 видів сертифікатів на послуги від партнерів бонусної програми від ЕВЕРЕСТ™. Це і можливість зі значною знижкою пройти діагностичне обстеження у медичних центрах, перевірити гостроту зору, придбати товари для дітей і дорослих, медичні і ветеринарні товари, сплатити значно дешевше за послуги салонів краси, спортивних, освітніх закладів, туристичних операторів, отримати безкоштовні квитки на концерти і вистави, сертифікати на діагностику, мийку автомобіля, замовити смачну їжу додому чи повечеряти зі знижкою у ресторані. Перелік пропозицій від партнерів постійно поповнюється цікавими новинками, тож варто частіше відвідувати сайт програми лояльності, адже кількість сертифікатів обмежена.

За рахунок бонусів абоненти збільшують інтернет-трафік у своєму пакеті та отримують знижки на послуги Інтернету і кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™.

Ще більше заощаджувати на покупках і послугах дозволяє універсальна картка EVERCARD для постійних абонентів інтернет-провайдера. Зі знижкою 3%-32% абоненти розраховуються за покупки і послуги у понад 80 закладах і магазинах.

Дізнайтеся більше про можливості Програми лояльності та підключення домашнього Інтернету і кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ у Вінниці на everest24.com.ua

Ліцензія провайдера програмної послуги НР № 00856-п від 03 серпня 2020 року, видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.


Переглядів: 4092
Поширень: 0

Останні новини