Вінничанин отримав грошову премію за допомогу жінці з вадами зору

Сьогодні, 14 вересня, Подякою міської ради та грошовою премією нагородили вінничанина Святослава Кравчука.

Про це повідомила Вінницька міська рада.

Цей чоловік проявив людяність та допоміг жінці з вадами зору перейти на інший бік вулиці, тоді як десятки авто проїжджали повз, ніяк не реагуючи на розгублену жінку посеред дороги.

Свій вчинок Святослав вважає нормою. Він часто повторює своїм дітям, що завжди потрібно робити гарні вчинки, навіть якщо їх ніхто не бачить, адже це робить життя кращим.

Подяку Святославу Кравчуку вручив заступник міського голови Андрій Очеретний за дорученням міського голови Сергія Моргунова.

«Сьогодні ми вітаємо людину, яка зробила гарний вчинок. Це історія про людяність, про те, як нам усім потрібно відмежуватися від матеріального та бути, у першу чергу, людьми. На минулому тижні у Вінниці трапився випадок, коли  людина з вадами зору не могла перейти дорогу на вулиці Пирогова. Святослав допоміг цій жінці й показав своїм прикладом, як потрібно поводитись у таких ситуаціях. Тому міський голова Сергій Моргунов відзначив його Подякою. Вінницька міська рада та її виконавчий комітет висловлює щиру подяку за проявлену громадську свідомість, високі людські якості та небайдужість до життя іншої людини»

 – каже Андрій Очеретний.

«Я бажаю людям, щоб вони завжди допомагали один одному, адже позитивні зміни починаються з кожного з нас. Жінка не бачила кольору світлофору, була дезорієнтована і не знала куди йти. І з мого боку було правильно перевести її через дорогу. Я вважаю це нормою і не вбачаю у цьому нічого особливого. Думаю, що так повинен робити кожен»

 – зазначив Святослав Кравчук.

Чоловік розповів, що має двох дітей і часто їм повторює, що завжди потрібно робити грані справи, навіть якщо цього ніхто не помічає, адже це робить життя кращим.



Переглядів: 2874
Поширень: 0

Останні новини