На Вінниччині чоловік викрав школярку, щоб зґвалтувати її

На Вінниччині, 2 вересня у вчиненні особливо важкого злочину затримали 56-річного, неодноразово судимого за насильницькі та майнові злочини правопорушника. Чоловік із Могилів-Подільського району викрав та намагався зґвалтувати 11-річну дівчинку. На щастя, поліція встигли та затримали злочинця.
Як повідомляє офіційний сайт поліції Вінницької області.
Близько 19:30 до поліції звернулась матір 11-річної дівчинки. Вона повідомила, що односелець у своєму приміщенні незаконно утримує її доньку.
Зловмисник зустрів дівчинку на вулиці, коли вона поверталась від подруги та погрозами змусив сісти у коляску його мотоцикла та їхати з ним. Це помітили односельці та повідомили батьків дівчинки.
За словами начальник відділу поліції Могилів-Подільського районну Василя Ободовського, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини, в тому числі - за спробу зґвалтування.
Дівчинці, наразі надають допомогу психолога.
На місці події криміналісти вилучили речові докази, що свідчать про злочинні дії затриманого.


Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст. 146 ККУ (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування) та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. За такий злочин передбачено покарання – до 15 років ув’язнення.



Переглядів: 3768
Поширень: 7

Останні новини